Ponedjeljak, 28.10.2024.

PROBLEMI KOD ŽIVOJINOVIĆA: Stefan ljut na porodicu

Nedjelja, 16.05.2021. | Magazin | Najnovije | Showbiz

Stefan Živojinović svojom odlukom da se u potpunosti povuče iz javnog svijeta zaintrigirao je javnost.

Stariji sin Lepe Brene i Bobe Živojinovića pred sobom je imao perspektivnu muzičku karijeru, a onda je preko noći rješio da ostavi mikrofon i povuče se iz javnog svijeta.

Šuškalo se da iza toga stoje brojni sukobi sa porodicom. Govorilo se da iza ove, po mišljenju mnogih, ishitrene odluke Stefana Živojinovića stoje brojni sukobi sa porodicom, kao i želja njegovog oca, da iza sebe ostavi muzičku karijeru.

Istovremeno, pisalo se da se Brena i Boba ne slažu sa emotivnim izborom Stefana Živojinovića, zbog čega su porodični odnosi zahladnjeli.

Stefan se sa druge strane, dostojanstveno povukao iz javnog svijeta i svojom izjavom u početku otklonio sumnje da među porodicom ima ikakvih neraščišćenih razmirica.

O odnosu sa sinovima Brena je govorila u intervjuu za naš magazin, kada je otkrila da se o sukobima u porodici nikada neće javno izjašnjavati, jer sve se da rješiti u porodici, što je njima očigledno pošlo za rukom.

Stefan se nedvano pojavio na proislavi drugog rođendana Aleksandra Živojinovića, sina njegovog polubrata Filipa i pjevačice Aleksandre Prijović, a od tada ga paparci neprestano prate. On je pustio kosu, pustio bradu, ne ide više u teretanu, a niko se još nije oglašavao i objasnio u čemu je prodoični problem.

– Djeca se rađaju sa svojim karakterom, ili je to genetska kombinacija koja se s vremenom pretvara u sopstveni karakter. Svakom djetetu treba pružiti ljubav i toplinu porodice, treba uvek pričati s njima. Mnoge životne lekcije su im naporne, ali poslije odrastu pa se sjećaju svega toga. Moja djeca su naučila da smo Boba i ja javne ličnosti, ali da to ne utiče na to kakav odnos imamo kao roditelji s njima – u kući smo mama i tata, a ne poznate ličnosti. Djeca treba da nauče da treba biti poznat, ali po rezultatima rada i nečemu što je vrijedno poštovanja. Naša djeca su dobra i snažna, a to ko je svojeglav ipak ću zadržati za sebe kao majka. Karakterno su vrlo različiti, ali nam nikad nije nedostajalo zagrljaja. Lijepe stvari se mogu podijeliti sa svima, a kada je komplikovano, to se rješava samo u porodici – istakla je ona.